Fii alături de ei!

Începând cu luna noiembrie a anului 2013, membrii Colegiului au început o serie de activități dedicate copiilor defavorizați din satele Stânca și Pocreaca din județul Iași.

Toate activitățile au fost încadrate în Proiectul “Fii alaturi de ei!” ce are ca scop susținerea și ajutorarea a aproximativ 50 de copii pentru o dezvoltare personală și socială cât mai bună, care să le permită șanse mai mari de reușită în viață. Deschiderea de noi orizonturi, împărtășirea de noi experiențe și dezvoltarea unor aptitudini și abilități de comunicare prin metode non-formale, prin jocuri și prin implicarea directă în activitățile ce îi vizează, sunt câteva dintre obiectivele proiectului.

Periodic, membrii Colegiului merg in sat și petrec timp împreună sau organizează excursii în municipiul Iași pentru copii. Pentru mulți dintre ei, aceste excursii sunt primele ieșiri din sat, primele interacțiuni cu orașul, primele experiențe formative ce le-ar putea aduce un plus în dezvoltarea lor viitoare.

„Cadoul tău pentru noi, papuceii pentru ei” se încadrează perfect în ideea de bază a proiectului „Fii alaturi de ei”, mai ales pentru că mulți duc lipsă de încălțăminte, majoritatea având doar o pereche pe care o poartă tot timpul, indiferent de anotimp. Legatura cu unul dintre simbolurile Sfântului Nicolae – ghetuțele – și nevoia copiilor din cele două sate poate fi realizată doar cu ajutorul comunității, cu ajutorul tău. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

26

Suma:

2,900 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2014

Dăruiește ziua ta ~ 2014

In beneficiul: Fii alături de ei!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

2,900 RON

Suma:

1

Galantomi:
26 Donatii

Pagini fundraising

Cadoul tău pentru noi, papuceii pentru ei

Suntem Ana și Vali, născuți în miez de primăvară. Vali pe 12 Aprilie, Ana pe 24.  Am colindat case, ulicioare și drumuri, dar am izbutit să

1,500 RON Target
2,900 RON Suma
26 Donatii
100% Complete